Starši, previdnost ne bo odveč! V polnem zamahu LGBT indoktrinacija v risankah!

Foto: Pixabay

Nova24TV opozarja, da bi se starši morali bolj zavedati nevarnosti, ki prežijo na otroke v zabavnih televizijskih programih oziroma oddajah, saj pogosto vsebujejo vložke, ki so namenjeni LGBT programiranju.

Kot poroča Nova24TV bi morali starši pomisliti preden bi svojega otroka posadili pred televizijski zaslon s programom Disney Channel ali pa Cartoon Network. Časi so se namreč spremenili in namesto nedolžnih zgodb, ki so se lahko gledale v 70. ali 80. letih 20. stoletja vrtijo nekaj čisto drugega. Sedaj se namreč dogaja, da so v otroških programih skrita propagandna sporočila, ki segajo na področje transspolnosti, spolnosti, homoseksualnosti, nebinarnosti in transvestitizma, poroča Life Site News

 

Pri tem gre za novo resničnost radikalnega programiranja: denimo pojavljata se dve materi, pokrajino krasijo mavrične ter trans-zastave. Najhuje pa je, poroča Nova24TV, da LGBT aktivisti menijo, da je pred njimi še dolga pot pot za dosego zastavljenih ciljev, čeravno s svojim propagandnim gradivom že ustvarjajo novo generacijo kvir otrok. Številne zgodbe na Netflixu in PBS-u so se iz družinam prijaznih spremenile v orožje ideološke indoktrinacije. Moj mali poni (My Little Pony) je denimo ena izmed ideološko zlorabljenih risank.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV