Ste videli kako v Levici nasprotujejo, da bi bila Slovenija samooskrbna

Foto: Pixabay.com in Facebook

Propaganda Levice tudi v teh težkih časih na področju zagotavljanja osnovnih živil ne pozna meje. Nad delo vlade so se “spravili” s tem, da naj bi bil cilj vlade ob koncu mandata pustiti za sabo opustošenje.

Ministra za kmetijstvo dr. Jožeta Podgorška obtožujejo, da naj bi bil tik pred podpisom akta o množičnem sekanju državnih gozdov. Ob tem še vlado obtožujejo, da naj bi poskrbela za posek 60.000 hektarjev.

Na njihovo objavo se je odzval premier Janez Janša, ki je stranki Levici obrazložil, da imamo v Sloveniji 1,2 milijona hektarjev gozdov. “Leta 1946 je bilo z gozdom poraščenih 38%, danes pa kar 58% države. Izgubili smo veliko plodne zemlje. Čisti se le nekatera zemljišča, ki so vpisana v kataster kot kmetijska. Vsak poseg odobrava Zavod za gozdove,” je zapisal Janez Janša.

Po besedah premierja si Slovenija želi povečati pridelave hrane. To pomeni tudi, da bo država podprla slovenskega kmeta ter poskrbela, da ljudje zaradi različnih nepredvidljivih situacij tega pri hrani ne bodo občutili. Levico je še pozval naj raje pomaga kot nagaja.

Vir: Twitter