Stranka SAB želi doseči izključitev SMC iz poslanske skupine ALDE. Zdravko Počivalšek Alenki Bratušek: “Liberalci ne oškodujejo države za 1,5 milijarde evrov!”

Predsednik SMC Zdravko Počivalšek. (Foto: FB)

Stranke znotraj koalicije so, kot vse kaže s svojim dobrim delom vse bolj “trn v peti” Stranki Alenke Bratušek (SAB), saj je ta danes preko svojih družbenih omrežij objavila, da so vodstvu ALDE poslali predlog za izključitev SMC iz skupine.

Na napoved se je odzval tudi generalni sekretar stranke SMC Miha Rebolj, ki je napovedal, da se v SMC že veselijo razprave na to temo in argumentacije, kdo je pravi liberalec ter kdo zmore in zna s politiko odprtih vrat povezovati in graditi.

Predsednik SMC Zdravko Počivalšek je v odzivu na napovedan predlog o izključitvi dejal, da liberalci ne oškodujejo države za 1,5 milijarde evrov, ampak znajo to samo socialisti. Seveda se je na odziv Zdravka Počivalška odzvala Alenka Bratušek, ki je mnenja, da socialni-liberalci rešujejo državo in ljudi, demokrati pa po njeno kopljejo bančne luknje.

Ob vsem tem spomnimo na knjigo Rada Pezdirja Vzporedni mehanizem globoke države, ki razkriva, kdo je kopal bančne luknje, sami pa presodite, kje so ti ljudje danes. Poleg tega je pri tem zanimivo, koliko plačujemo državljani za obresti za denar, ki si ga je izposodila Alenka Bratušek in koliko za denar, ki si ga je izposodila trenutna vlada.

Vir: Twitter