Stranka zadolžena za 1,85 milijona evrov, kupuje nove prostore, novinarji pa namesto objektivnega poročanja veseli, da držijo v rokah penino in torto

Foto: X Tanja Fajon

Kljub dolgi zgodovini in celo razglasitvi za ponosne naslednike Zveze komunistov, se stranka SD vse bolj potaplja. Medtem, ko stranka v zadnjem obdobju niti ne more več prikrivati različnih rabot njihovih članov in samega razdora znotraj stranke, za nameček ta vsakim novim razkritjem podatkov kaže svojo močno prezadolženost.

Stranka SD sicer že leta velja za najbolj zadolženo stranko oziroma stranko z največjim dolgom. Zadnje razkritje tako kaže, da je stranka pod vodstvom Tanje Fajon dosegla nov rh in je trenutna zadolženost stranke kar 1,85 milijona evrov. Vendar to vseeno ni razlog, da stranka ne bi kupovala novih prostorov.

Po izbruhu opozoril, da je stranka nepošteno prišla do judovske vile v Ljubljani, so v stranki SD pohiteli in kupili nove prostore. Objekt pa inštitutu, ki so ga ustanovili člani stranke dali v najem za neverjetnih 13 tisoč evrov na mesec. Kljub vsem znanim podatkom je predsednik SDS Janez Janša prepričan, da v teh zgodbah tudi novinarji ne odigrajo svoje vloge. “Novinarji pa množično na otvoritvi, kjer namesto lupe in kritike držijo v rokah šampanjec in kose torte,” je zapisal Janez Janša.

Vir: X