Strašno dogajanje v Istri: Privedli že tretjega moškega, ki je ob vodi prežal na gole otroke

Foto: pixabay.com

Tiskovna predstavnica istrske policije Nataša Vitasović je sporočila, da je rovinjska policija v soboto prejela dve prijavi o moških, ki sta na plaži snemala gole otroke. Gre za drugi in tretji primer, pretekli teden so prostost odvzeli 44-letnemu Nemcu, ki je na plaži s kemičnim svinčnikom, v katerem je bila vgrajena kamera, snemal gole otroke.

Portal 24sata poroča, da je rovinjska policija v soboto okoli 17.30 ure prejela prijavo, da so v turističnem naselju na območju Rovinja opazili moškega, ki je z mobilnim telefonom snemal otroke brez oblek. Gre za 46-letnega Italijana, ki so ga takoj prijeli, v teku je kriminalistična preiskava.

Drugi primer so zabeležeili v četrtek, 23. julija okoli 17.30 ure. V istem turističnem naselju je varnostnik v kampu opazil 38-letnega avstrijskega državljana, ki je ob bazenu s kamero, ki je bila vgrajena v ročni uri, snemal in fotografiral otroke brez oblek, ki so se kopali v bazenu. Policija je sporočila, da naj bi moški storil kaznivo dejanje izkoriščanja otrok za pornografijo. Med preiskavo so mu zasegli še tri ročne ure, v katerih je bila vgrajena kamera, in dva kemična svinčnika, v katerih je bila prav tako vgrajena kamera. Moškega so v petek prepeljali v pripor.

Vir: Škandal24.si