Strpnost pa taka! Ministrica kot po “tekočem traku” blokira sledilce na socialnem omrežju

Foto: Twitter (e-maribor)

Kariera Emilije Stojmenove duh na mestu ministrice za digitalizacijo se še dodobra ni začela, ko je že naletela na številne kritike tako z levega kot desnega političnega pola. Eden od razlogov je tudi njen “boj” proti drugače mislečim in to je blokiranje vsem na socialnem omrežju. To je povzročilo spontano delovanje spletnega umetniškega gibanja imenovanega MEE TOO.

Za politike naj bi veljalo, da imajo precej debelo kožo, a kot kaže to ne velja za Emilijo Stojmenovo Duh. Ministrica za digitalizacijo namreč vse drugače misleče na socialnem omrežju Twitter namreč kar blokira. V “luči” tega se je uporabnik Twitterja “brutusReloaded” odločil, da zažene umetniško gibanje MEE TOO (tudi jaz).

Gibanje se je sicer začelo v Združenih državah Amerike, ko je v javnost prišla informacija, da je ameriški igralec zlorabljal mlade igralke v zameno za igranje v filmih.

Najlepša hvala za sodelovanje pri mojem umetniškem projektu/inštalaciji MEE TOO – Emilija Stojmenova Duh me je blokirala. Tole je rezultat po pol ure. Pošljite mi screenshote (posnetke zaslona), da bo lepljenka čim večja,” pa je zadevo v Sloveniji komentiral brutusReloaded.

Foto: Nova24TV

Vir: Nova24TV