Strpnost po levičarsko! Nataša Sukič Zalo Tomašič razglasila za malo fašistko, pročelje SDS-a targa komunističnih simbolov!

Kljub temu, da se slovenska levica razglaša za najbolj strpno skupino državljanov, so ravno sami najbolj nestrpen del družbe. Ali pa morda celo ne poznajo poemna besede STRPNOST in bi bilo dobro, da bi jo preverili v Slovarju slovenskega knjižnega jezika. Še najbolj žalostno pa je, da pomena besede STRPNOST ne poznajo predstavniki oblasti, med katerimi je tudi Nataša Sukič.

https://x.com/brutus91101394/status/1802038766212657328

Slovenska levica je vse prej kot strpna do skupin državljanov, ki ne delijo njihovega načina razmišljanja in se ne strinjajo z njihovimi ideologijami. Tako je denimo po opozorili, da je Levica na zadnjih evropskih dobila skoraj toliko glasov, kot kandidatka SDS-a Zala Tomašič, popolnoma izgubila dostojanstvo in pokazala vso svojo nestrpnost do drugače mislečih.

Poslanka Levice je namreč vse drugače misleče razglasila za fašiste, hkrati pa Zalo Tomašič za malo fašistko. Takšna retorika predstavnice ljudstva, pa kot kaže opogumlja tudi njene somišljenike, ki so se zadnji vikend spravili na pročelje stavbe SDS-a. Tam so namreč pustili simbole komunističnega režima, ki naj bi bil rešitelj fašizma, a je v resnici za sabo pustil bistveno več žrtev sistema.

https://x.com/alenkahelbl/status/1802254218092298428

Vir: X