Švarci pokazali, da so vrhunski primitivci in prvaki sovražnega govora

Foto: Zajem zaslona X / Tolemamo

Nika Kovač in njen strateški svet lahko mirno potujejo po svetu in se bahajo s svojimi (ne)dosežki, saj v Sloveniji sovražni govor sejejo njihovi. Ker je v zadnjem obdobju mogoče predvsem levico povezati s sovražnim govorom namreč Kovačeva in Strateški svet proti sovražnemu govoru nima potrebe po tem, da bi ukrepal. Zadnji dogodki o tem kažejo predvsem na družino Švarc, saj je revizija pokazal na močno vpletenost Dominike Švarc Pipan v sporni posel.

https://x.com/BojanPozar/status/1808034872331587699

Tako je denimo brat nekdanje ministrice zapisal: “Nekateri se rodijo iz maternice kot ljudje, nekateri pa pač pri drugi luknji kot drek.” To pa ni edini sovražni zapis družine Švarc, saj s primitivnimi zapisi ne zaostaja niti mama nekdanje poslanke, ki za politične nasprotnike uporablja spolne organe. Po vsem tem je morda sedaj jasno od kot ignoranca Švarc Pipanove, da bi se rokovala s političnim nasprotnikom.

“Ko se Švarci, propadla političarka Dominika in njen brat, na socialnih omrežjih samorazkrinkavajo kot vrhunski primitivci ter prvaki sovražnega govora …” S temi besedami pa novinar Bojan Požar obrazlaga stanje, ki smo mu priča s strani družine nekdanje ministrice.

Vir: X