Svojci pogrešajo 28-letnega Miho Špacapana

Foto: Policijska uprava Celje

Od včeraj, 9. maja 2018 svojci pogrešajo 28-letnega Miho Špacapana iz Petrovč. Miha je visok 187 centimetrov, vitke postave in ima temno rjavo, kratko pristrižene lase.

Ob odhodu od doma je imel včeraj oblečene črne kratke hlače ter črno jakno z rdečim vzorcem na rokavih. Obut je bil v modro – zelene športne copate. Na glavi je imel črno – belo “šilt” kapo.

Vse, ki so Miho opazili prosimo, da nam to sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Žalec 03 713 74 00 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Od ostalih dogodkov, ki so zgodili na območju Policijske uprave Celje izpostavimo vlom, ki se je zgodil v Bočni, na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec je v trgovino vlomil skozi sladiščna vrata in iz nje ukradel menjalni denar ter več cigaret in različnih pijač. Prav tako v Bočni so policisti včeraj obravnavali tatvino, kjer je storilec iz odklenjene kleti stanovanjske hiše ukradel več suhomesnatih izdelkov in moške pohodne čevlje.

Na Razlagovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je na vozilu razbil okno na sovoznikovih vratih in iz vozila ukradel moško denarnico z dokumenti, plačilnimi karticami in gotovino. Na Plečnikovi ulici v Celju je prav tako včeraj neznani storilec skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel več gotovine.

M.I.