Tamara Vonta Janezu Ciglerju Kralju očitala, da napada samo ženske pri tem pa jezno metala očala po mizi!

Foto: Zajem zaslona Twitter / sLOVEnija

Danes poslanka Gibanja Svoboda, nekoč Pozitivne Slovenije Tamara Vonta je že večkrat pokazala, da njeno obnašanje ne sodi ravno v hram demokracije. Tudi na tokratni seji Odbora za nadzor javnih financ se ni mogla izogniti takšnemu obnašanju in je med svojim stališčem jezno metala očala po mizi. Kot izhaja oiz njenega nastopa jo je tokrat s svojim drugačnimi stališčem, močno ujezil Janez Cigler Kralj.

Je pa že na začetku Vonta napovedala, da njen, kot se je izrazila “vložek” ne bo vsebinski, ampak bo šel direktno enemu od poslancev. Poslanka Gibanja Svoboda je namreč dejala, da poslanskega kolega imenuje Sončni kralj, ker naj bi ga nekoč njegov strankarski kolega označil, kot človeka, ki prinaša sonce. V nadaljevanju mu je očitala, da bi se naj tudi obnašal kot Sončni kralj, kar naj bi bilo po njeno, nekoliko bolj prijazno.

V nadaljevanju svojega nastopa je Vonta Cigler Kralju očitala, da v svojih razpravah v glavnem napada ženske. Hkrati pa je poslanka priznala, da je ministrica Alenka Bratušek napadalna, a hkrati čustvena. Zase pa je delaja, da stvari v DZ pove na humoren način, kar naj bi bilo po njeno podobno kot v britanskem parlamentu. Pri tem je pričela metati svoja očala po mizi in Cigler Kralja obtožila, da Iskreni. net njo predstavljajo kot morilko otrok, ker zagovarja splav. Ob tem je še enkrat jezno očala vrgla na mizo.

Vir: X