Tarča z Eriko Žnidaršič po besedah Bojana Požarja z gostilniško tezo, da je bilo nekaj narobe v primerih Kangler. Zelo amatersko!

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Ne moreš graditi eno uro prime-time oddaje na javni RTV Slovenija z gostilniško tezo, da nekaj blo ziher narobe..”, je včerajšnjo oddajo Tarča komentiral Bojan Požar. Erika Žnidaršič se je po 14. dneh vrnila na male ekrane z novo oddajo Tarča in se ponovno dotaknila primerov Franca Kanglerja, ki pa je ponovno naletela na neodobravanje na socialnih omrežjih.

Bojan Požar je ob tem povedal, da je šlo za zelo amatersko oddajo. Kot kaže je “globoka” država ponovno angažirala nekatere svoje kadre, ki so želeli kljub drugačnim podatkom in navedbam nekaterih gostov v oddaji želeli očrniti Franca Kanglerja. Bojan Požar je ob tem še zapisal, da sta tako aktivni tožilec in bivši sodnik sta branila Franca Kanglerja, med tem, ko je Drago Kos v znamenitem slogu politiziral in provociral.

“Po navedbah mariborskega tožilca se je Drago Kos že v prvem stavku na RTV Slovenija zlagal”, je še nastop Draga kosa komentiral Bojan Požar.

Vinku Vasletu se je najbolj zanimivo zdelo, da je Drago Kos vedel povedati, da v zadevi Janković ne ve veliko, pozna pa zadeve v primeru Franca Kanglerja. Oddaja pa naj bi bila po mnenju Vasleta zmaga pravice in poraz novinarske profesionalnosti.

Vir. Twitter