Tea Jarc pokazala kako se po njeno bori za delavske pravice mladih!? Letos dopustuje kot “kraljica” v Iranu

Foto: Twitter (Bojan Požar)

“Mimogrede: medtem ko se zaposlenim znižujejo plače, sindikalni funkcionarji uživajo po eksotičnih lokacijah,” je twitnil novinar Bojan Požar. V času letošnjih dopustov je namreč že večkrat objavil fotografije tako slovenskih politikov kot funkcionarjev, ki se kljub bližajoči se krizi brezskrbno uživajo na dopustu in to nekateri na zelo elitnih lokacijah.

Tokrat je Bojan požar izbrskal dopustovanje “večne” borke za delavske pravice mladih, Teje Jarc, ki je denimo vneto protestirala proti vladi Janeza Janše in ga obtoževala diktature, sama pa v tistem času počitnice preživela na Sejšelih. Tokrat, ko se ji ni potrebno več toliko boriti proti trenutni oblasti pa se je na dopust odpravila na bližnji vzhod, kjer so znani po “demokraciji” za katero se sama tako bori.

Kot izhaja iz fotografij, ki jih je objavil Bojan Požar se Jarčeva zelo dobro počuti v dragih palačah tamkajšnjih vladarjev, bi se pa morda dobro znašla tudi v vlogi kraljične? “@TeaJarc @MladiPlus tokrat sicer ni odletela na Sejšele, je pa kot kraljična v Iranu …,” je še zapisal Bojan Požar.

Vir: Twitter