Tino Mamić: “Dobro bi bilo, če bi se Švarc Pipanova zavedala, da je podpisovala posel za 7 milijonov evrov, ne pa velikonočne voščilnice”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Domovina.si)

Res neverjetno je kako močno se pravosodna ministrica Dominika Švarc Pipan oklepa svojega položaja in to kljub temu, da je dejansko njen nakup stavbe na Litijski že 14 dni prvorazredna tema. Tako se v pogovoru s Petrom Meršetom za Domovino tej temi ni mogel izogniti tudi Tino Mamić. Kljub temu, da sedaj ministrica trdi, da so ji posel podtaknili je sporočilo Tina Mamića o delovanju ministrice pri takšni zadevi jasno: “Če človek, tudi če je minister, podpiše pogodbo za 7 milijonov, potem zelo dobro ve kaj podpisuje. To niso podpisi pod velikonočne voščilnice.”

V pogovoru pa je Tino Mamić izpostavil še en vidit zgodbe okoli nakupa stavbe na Litijski v ljubljani in sicer, da smo lahko videli zgodbo o izdajalcih in šalabajzerjih. Po njegovem mnenju so v Svobodi pokazali, da so izdajalci, saj so nemudoma v hrbet skočili stranki SD. Na drugi strani pa imamo po njegovem primer predstavnikov vlade, ki so šalabajzerji, saj je obnašajo izredno primitivno.

Druga velika afera, ki trenutno pretresa Slovenijo pa je nakup 13 tisoč računalnikov s strani Emilije Stojmenove Duh. v tej zadevi pa je Tino Mamić prepričan, da si tako ministrica kot vlada dela norce iz Slovenk in Slovencev, saj se dobesedno norčuje iz njih.

Vir: Domovina