Tino Mamič: “Sem dolgo čakal, kdaj se bo prvi politik (provladni medij) spomnil, da je za poplave kriv Janez Janša”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Domovina.si)

Leto in pol Golobove vlade je dejansko prineslo teorija, da vlada s svojo koalicijo in njihovi mediji, v vsaki težavi vidijo krivdo v vladi Janeza Janše. Slovenija je s tem prišla tako daleč, da se dejansko za vse težave krivi Janeza Janšo in njegovo vlado. Pa naj bo to prva, druga ali tretja vlada, krivdo Golobovi vedno najdejo v tem obdobju.

Sedaj smo prišli celo ako daleč, da so teorijo zarote o uničujočih poplavah našli v vladi Janeza Janše. Medij blizu tranzicijske levice je namreč krivdo za poplavljene hiše v Letušu, našel v uredbi iz leta 2008, ki jo je po njihovem sprejela Janševa vlada. s tem ljudem sporočajo, da se bodo morali prebivalci Letuša sedaj zaradi Janševe vlade preseliti iz svojih domov.

Pri vsem tem pa je res vprašanje ali je za vse slabe stvari v državi res kriv Janez Janša? Na takšno oziroma podobno vprašanje je zelo dober odgovor Tina Mamiča, ki je zapisal: “Sem dolgo čakal, kdaj se bo prvi politik (ali provladni medij) spomnil, da je pravi krivec za škodo v poplavah – Janez Janša. Evo ga, danes na naslovki Sveta 24. PS: Gre za slovenski tabloid, ne beloruski, da ne bo kdo mislil”.

Vir: X