To je strpnost po merilih Roberta Goloba! Njegova hči ponosno objavlja slike z dvignjenima sredincema pred panojem Janeza Ciglerja Kralja

Foto: Twitter (Jan Gerben)

V zgodbi, ki se dogaja v zadnjih dneh je zelo zanimivo kako je bil v zadnjih dveh letih za vse kriv Janez Janša kot premier in danes je še vedno kriv za vse kot predsednik največje opozicijske stranke. In kaj Robert Golob meni o SDS in nasilju, ki smo mu priča?

Ste dobro poslušali kaj je povedal Robert Golob? Pa je pri tem pogledal samo na svoj domači prag in širjenje nestrpnosti? Glede na izjavo sodeč verjetno ne, vendar bi bilo kljub vsemu dobro, da bi to storil. Saj namreč je kot kaže celo njegova hči več kot očiten primer nestrpnega in nespoštljivega obnašanja.

Kot poroča Nova24TV naj bi namreč hči Roberta goloba Luna Golob na Instagramu ponosno objavila fotografijo na kateri pred panojem Janeza Ciglerja Kralja stoji z dvignjenima sredincema. Če gre pri tem dejanju za strpno postopanje, potem je naša družba res močno zašla. Pri tem bi lahko rekli še, da je verjetno Janez Janša težko kriv za takšno obnašanje hčere Roberta Goloba.

Zaradi tega bi bilo dobro, da predno se premier Golob loti reševanja domnevno sovražnega govora v državi in iskanja krivcev za napad na določene osebe, da strpnost in spoštovanje uvede v domači dom.

Vir: Nova24TV in Twitter