To je trenutna politika NSi!? Janez Pogorelec sedaj že nad Anžeta Logarja in njegovo politiko

Foto: Zajem zaslona (Domovina)

Predvsem nekateri predstavniki NSi (Ljudmila Novak, Janez Pogorelec..), se ne morejo sprijazniti, da si volivci ne želijo politike, ki jo zagovarjata sama. Zato pa ne krivita samega sebe ampak predvsem Janez Pogorelec predvsem Janeza Janšo, sedaj pa še dr. Anžeta Logarja, ki je ustanovil svojo platformo.

https://twitter.com/JanezPogorelec/status/1667503419265892356?s=20

Na Večeru so namreč objavili intervju z dr. Logarjem, ki so mu dali naslov “Anže Logar: Če bi bil ziheraš, ne bi šel po težji poti”. Te navedbe je potrdil tudi novinar Bojan Požar, ki je predstavil kako bi lahko dr. Logar, če bi bil ziheraš unovčil svoj politični kapital. “Drži. @AnzeLog bi lahko šel tudi po bistveno lažji poti, na ziher. Se, denimo, dal prihodnje leto kot nosilec liste @strankaSDS izvoliti za evropskega poslanca, tam korektno oddelal 2 mandata in hkrati – vse po predpisih – pokasiral cca 800 tisoč do 1mio evrov. Splošno znano je namreč, javna skrivnost, da našim poslancem @Europarl_SL po koncu enega mandata ostane vsaj polovica tega zneska,” je zapisal Bojan Požar.

Vendar je ta zapis ponovno zbodel Janeza Pogorelca, ki je kljub vsemu prepričan, da se lahko dr. Logar odloči za lažjo pot. V nadaljevanju pa se je ponovno obregnil ob Janeza Janšo, saj je zapisal: “Lahko pa bi šel tudi po težji poti in izzval Janeza Janšo… V tem primeru zmaga desnice na naslednjih volitvah ne bi bila vprašljiva…” Na takšne navedbe se je odzval Božo Predalič, ki je Pogorelcu sporočil, da bi se bilo bistveno bolje ukvarjati z NSi, saj njegova retorika in retorika Ljudmile Novak stranki nikakor ne koristita. To nenazadnje kažejo tudi zadnje javnomnenjske raziskave.

https://twitter.com/BozoPredalic/status/1667559976242380803?s=20

Vir: Twitter