To se zgodi, če si celo življenje na davkoplačevalskih plečih! Levica “zabila” zadnji žebelj v krsto gospodarstva, s svojo uveljavitvijo omejitve dvigovanja največje teže 20 kilogramov na delovnem mestu!

Stranka Levica. (Foto: Twitter / Levica)

Vsekakor, če celo življenje ustvarjaš dodano vrednost in delovna mesta v državi, ne sprejmeš brez razloga, da boš to zapustil in narediš križ čez njo. Uspešni gospodarstveniki še kako dobro vedo kaj jim prinaša katera od političnih opcij, zato ne opozarjajo brez razloga na nespametne poteze posameznih politikov. In ravno tega smo bili priča po nastopu Golobove vlade, ko so mnogi gospodarstveniki opozorili, da so slovenskemu gospodarstvu šteti dnevi. Danes se te napovedi uresničujejo.

Po tem, ko je poslanec Levice podjetnikom zagrozil, da jih bo nagnal v morje z bajoneti, ga nekateri še niso resno jemali, saj so bili takrat v opoziciji. Danes, ko je stranka Levica v koaliciji pa je že dovolj, da se uresničijo njihovi predlogi in podjetniki bodo kar sami odšli iz države. Hkrati pa se ob teh njihovih predlogih, jasno pokaže, da gre za politike, ki si nikoli niso izkusili kako je v gospodarstvu preživeti. Iz tega razloga so sedaj odločitve, ki jih sprejema Golobova vlada pod njihovo taktirno bizarne.

V Levici so namreč dosegli, da se uvaja maksimalna teža bremen na delovnem mestu in to je 20 kilogramov. S tem so verjetno “zabili” še zadnji žebelj v krsto slovenskega gospodarstva, s tem pa tudi sebi odtrgali kruh od ust v stranki se namreč ne zavedajo, da brez gospodarstva i tudi njihovih dobro plačanih služb. Gre za nerazumno uveljavitev, ki dejansko pomeni, da nekateri ne bodo mogli opravljati dejavnosti, saj mnoge stvari v praksi tehtajo več kot 20 kilogramov in jih je potrebno prestaviti.

Vir: X