Tomaž Štih: “3 oligarhi – Golob, Jankovič in Musar – držijo sodstvo, parlament, vlado, ulico, predsednico, večje medije, glavno mesto, drž. podjetja, volilno komisijo, sindikate”

Foto: Twitter (Libertarec)

Tomaž Štih, ki vso zadevo spremlja iz “varne” razdalje v Londonu pojasnjuje, zakaj za državljanke in državljane ne bi bilo dobro, če bi na referendumu bil sprejet Zakon o RTV Slovenija, ki ga je predlagala koalicija. Tomaž Štih vidi težavo v tem, da bi s tem leva politična opcija prišla do absolutne oblasti.

V svojem zapisu namreč Štih poudarja, da levemu političnemu polu za absolutno oblast manjka samo še prevzem RTV Slovenija. S tem bi po mnenju avtorja zapisa omenjena politična opcija imela nadzor nad vsemi pomembnimi institucijami v državi.

“3 oligarhi -Golob, Jankovič in Musar- držijo sodstvo, parlament, vlado, ulico, predsednico, večje medije, glavno mesto, drž. podjetja, volilno komisijo, sindikate… Do absolutne oblasti jim manjka le RTV. Si želite še hvale histerične Urške? Glasujte PROTI, pa boste imeli mir,” je zapisal Tomaž Štih.

Vir: Twitter