Tomaž Štih: “V teh dneh se nikomur bolj ne smeji kot Levici, ker ljudje ne opazijo, da si je celoten vrh že nakupil stanovanjčka v Ljubljani”

Foto: Demokracija

Medtem, ko lahko Slovenija v zadnjem obdobju opazuje pravo malo vojno med Dominiko Švarc Pipan in SD ter posledično med SD in Gibanjem Svoboda, se prava zgodba odvija v ozadju. Da gre za majhne rabote in da se v ozadju odvijajo čisto drugi “močnejši” posli, je že v oddaji Tarča opozoril davčni strokovnjak mag. Ivan Simič. In verjetno se bo ob odhodi Švarc Pipanove to izkazalo še za kako resnično.

NDa gre res za takšno politiko je opozoril Tomaž Štih, ki je prepričan, da se v teh dneh najbolj smeji Levici. “Dominika uničuje SD in ko jo bo Robi zamenjal, bo Svoboda prevzel krivdo za vse njene grehe. Vmes pa mečejo blato v nič krivo opozicijo, da ljudje ne bi opazili, da si je celoten vrh Levice že “nakupil” stanovanjčka v Ljubljani,” je zapisal Tomaž Štih.

In res je danes po treh tednih vrtenja okoli nakupa stavbe na Litijski najbolj tiho Levic, ki je potuhnjena nekje globoko zadaj. Zanimivo pa je zakaj imajo takšna stališča in kaj je razlog, da molčijo ter ne zavzemajo nobenih stališč. Mnogi namreč opozarjajo, da vlada že tako ali tako ves čas izvaja izključno politiko Levice, hkrati pa je pluralnost le navidezna.

Vir: X