Tranzicijska levica z Marto Kos ponovno na evropske volitve brez programa, ampak z agendo “Samo da ni Janša”

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs (Foto: Nova24TV)

Vpašanje je kolikokrat bodo morali slovenski davkoplačevalci na lastni koži izkusiti, da program tranzicijske levice “Sam, da ni Janša”, prinaša uničenje države. Kljub temu, da zadnji takšen primer z Robertom Golobom kaže, da to prinaša dejanski propad države, se tranzicijska levica ne ustavlja in še vedno želi ljudi prepričati, da je to edina prava pot.Vse kaže, da se s to agendo odpravljajo tudi na evropske volitve.

Za nove evropske volitve so kot kaže aktivirali propadlo članico Gibanja Svoboda Marto Kos. Kot je ob posvetu o volitvah v Evropski parlament pojasnil Aleš Hojs, je bila to glavna tema gostje Marte Kos. Kandidat na listi stranke SDS je še prepričan, da pri tranzicijski levici vlada velik strah s kom bo Evropska ljudska stranka kot zmagovalka sodelovala po volitvah.

V svojem prispevku je Hojs poudaril, da je trenutno tako v Sloveniji kot na nacionalni ravni težava, da neodločajo tisti, ki bi morali, ampak odloča druga ali tretja linija. V primeru Evrope namesto komisarjev odločajo evropski uradniki.

Vir: X