Trenutna vlada pod vodstvom Janeza Janše ponovno vsem strankam v Državnem zboru ponuja roko sodelovanja, saj gre za Slovenijo!

Minister za obrambo Matej Tonin, premier Janez Janša in minister za gospodarstvo in tehnološki razvoj Zdravko Počivalšek (Foto: Vlada RS)

Ljubljana, 16. februar 2021 – Včeraj po koncu glasovanja o nezaupnici je izid glasovanja premier Janez Janša pospremil z besedami: “Jutri je nov dan in Vlada RS vabi vse poslanske skupine iz DZ k sodelovanju pri premagovanju epidemije in k skupnim naporom za blaginjo Slovenije. Ne gradimo na zamerah, dovolj je prostora za vse in vsi se lahko prepoznamo v barvah”.

Trenutna vlada pod vodstvom Janeza Janše je včeraj v Državnem zboru namreč uspešno prestala glasovanje o nezaupnici. Karel Erjavec je namreč zbral le 40 glasov za, med tem, ko je bilo prevzetih 53 glasovnic od katerih jih je bilo še šest neveljavnih in sedem proti.

Janez Janša je po koncu glasovanja še dodal: “Za nami je še en naporen dan priprav na dve redni tedenski seji Vlade RS, vodenje Evropskega sveta in z epidemijo koronavirusa. Medtem so se tudi v državnem zboru prešteli in ugotovili, da za KULicijo niso niti vsi iz strank SD, levice, LMŠ, SAB.”

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV