Spletni portal Siol je razkril, kako nizko so se v blatenju sedanje vlade in njenih podpornikov sposobni spustiti na RTV Slovenija. V času nezakonitih petkovih protestov v Izoli se je pojavil na prizorišču tudi žvižgač Ivan Gale. Med snemanjem izjave je do njega pristopil gospod in mu povedal nekaj krepkih na njegov račun. Nekaj ur po “incidentu” so RTV Slovenija in opozicijski veljaki iz strank SD, LMŠ, Levica ter SAB pričeli z lažnimi obtožbami podpornikov sedanje vlade in Slovenske demokratske stranke, da so izvedli fizični napad na Galeta, ekipo RTV Slovenija ter občinskega svetnika iz stranke Levica.

 

A vse to se je izkazalo, podkrepljeno z dokazi, za veliko laž in manipulacijo RTV. V nadaljevanju vam bomo predstavili zgodbo Leopolda Žolgarja, žrtve grde in umazane medijske diskreditacije s strani naše RTV v času petkovih nezakonitih protestov v Izoli.

V svojem komentarju za Siol je Leopold Žolgar povedal, da je vsa afera ena velika izmišljotina in laž. Žolgar je občinski svetnik in podpredsednik lokalnega odbora SDS v Izoli. Na proteste je šel nehote in tam srečal dva znanca ter opazoval dogajanje. “Posneli pa so jih televizijci tako, da so jih spraševali, kaj menijo o dogajanju v Izoli v povezavi z ministrico za kmetijstvo, prispevek pa potem zmontirali, da bi ustvarili vtis o vlogi SDS. Nihče od nas ni bil niti najmanj nasilen in nismo imeli nobene vloge,” je opozoril Žolgar za Siol.

Avtor Luka Perš, več lahko preberete tukaj.