Tudi letošnja prireditev Klic dobrote bo nekaterim družinam olajšala vsakodnevno življenje

Foto: Slovenska Karitas

Danes v celjski Dvorani Golovec Slovenska karitas pripravlja že 29. tradicionalni koncert »KLIC DOBROTE«. Prireditev si bo mogoče ogledati tudi v neposrednem prenosu TV Slovenija ter ji prisluhniti preko Radia Slovenija I. program in Radia Ognjišče.

Oder prireditve Klic dobrote v celjski Dvorani Golovec bodo tudi letos krasile slike, ki so nastale izpod rok priznanih slikarjev v času kolonije Umetniki za karitas.

Svoje darove lahko danes že od jutranjih ur namenite na telefonsko številko 01 472 00 11, ki bo na voljo tudi v času koncerta. Prispevek lahko namenite tudi preko spletne strani https://www.karitas.si/akcije/klic-dobrote/, kjer je na voljo obrazec v katerega vnesete svoje podatke in znesek, ki  ga želite pokloniti. S Slovenskega karitasa vam bodo poslali  položnico z želenim zneskom, ki jo lahko potem poravnate.

V Slovenski karitas se soočajo z dejstvom, da še vedno največ družin potrebuje osnovno pomoč – hrano, plačilo položnic, kurjavo in higienske pripomočke. Pomoč župnijskih Karitas lahko s pomočjo prijaznih donatorjev ponudijo letno okoli 20.000 družinam.

Zato je še kako pomembno zavedanje, da je lepo deliti.

M.I.