Tujina o Sloveniji in trenutni oblasti: “Levica grabi po mrtvih Palestincih, kot je desetletja grabila po mrtvih Judih iz holokavsta”

Vlada Roberta Goloba. (Foto: Twitter / Tanja Fajon)

Zanimivo bi bilo videti odziv ali si je Matevž Frangež na hrvaški televiziji ogledal nastop njihovega profesorja. Omenjeni član SD-ja je namreč na nacionalni televiziji razglasil, da Tanja Fajon vodi najboljšo zunanjo politiko. A se kot kaže ne zaveda, da kvaliteto zunanje politike ocenjuje ugled države v tujini, ki pa je v tem trenutku malo da ne bizaren.

https://x.com/Dolinarjev_vnuk/status/1798757671212052847

Rokohitrsko odločanje vlade ter podleganje Levici o priznanju Palestine je namreč v tujini naletelo na neodobravanje ter prezir. Hkrati pa se je zgodilo to kar so mnogi opozarjali in sicer, da se s tem krha še tisti delček ugleda Slovenije v tujini, ki ga je imela. To je nenazdnje pokazal nastop hrvaškega profesorja na njihovi televiziji.

V svojem izvajanju je pojasnil, da današnja levica v evropi, ki pa se najbolj nazorno kaže v Sloveniji grabi po mrtvih Palestincih. Pred tem so več desetletij grabili po mrtvih Judih iz Holokavsta, danes pa kažejo prezir do živih Judov in jim je vseeno za njih.

Vir: X