Udrihanje proti vladi Janeza Janše Robert Golob posameznikom dodobra poplačal? Petra Bezjak Cirman do dobro plačane službe

Foto: Demokracija

Delovanje proti vladi Janeza Janše na vse preteke se je kot kaže za določene posameznike dodobra izplačalo in jih sedaj vlada Roberta Goloba nagrajuje z dobro plačanimi službami. V zadnjih dneh skoraj ne mine dan, da nekdo od “neodvisnih” novinarjev ne postane član vlade. Zadnja v vrsti je Petra Bezjak Cirman žena Primoža Cirmana in sicer je le ta postala nova vodja Vladne službe za komuniciranje (UKOM).

Včeraj je v javnost prišla novica, da se je moral z mesta vodje UKOM-a posloviti Dragan Barbutovski, vendar je imel Robert Golob na “liniji” novo železo v ognju, ki bi ga lahko nagradil za “neutrudno” delovanje proti vladi Janeza Janše. Kaj hitro je prišla v javnost namreč vest, da bo delovno mesto zasedla Petra Bezjak Cirman.

Po tem, ko je vlada poskrbela za Tomaža Modica in Vesno Vuković, je Edvard Kadič objavil: “Kdo namesto Barbutovskega?. Cirman je še frej.” Njegov zapis se še dodobra ni “ohladil” že je zapisal: “Na čelo UKOM prihaja Cirmanova žena. Ne, ni hec.”

Novinar Bojan Požar je ob tej novici zapisal: “Vici se pišejo sami: za novo direktorico UKOM prihaja Petra Bezjak Cirman, ex novinarka, predsednica sveta delavcev RTV Slovenija in žena odgovornega urednika Necenzurirano Primoža Cirmana”. Tudi Bojan Požar je za konec zapisa dodal, da to ni hec.

Vir: Twitter