Upokojenci to vam sporoča Robert Golob – za vas vlada nima denarja, ima ga pa za naš fitnes!?

Foto: Pixabay.com

Za vlado Roberta Goloba se bo izkazalo, da še morda kako drži: “Ko vlada nič ne dela, naredi največ, saj ne dela škode”? Najprej so obljubljali reforme, kar že danes sami priznavajo, da jim jih ne bo uspelo izpeljati. Predvolilne obljube koalicijskih partnerjev ostajajo v zraku. In še bi se lahko naštevalo.

Hkrati ulice slovenskih mest vse pogosteje zasedajo nezadovoljni državljani, ki vlado opominjajo, da pozablja na njih. Vsekakor pa kot kaže vlada ne pozablja nase in svoje privilegije. Tako denimo naj bi se stroški vladne reprezentance povzdignili v nebo, predsednica državnega zbora Klakočar Zupančičeva veselo “leta” z vladnim letalom in se nenazadnje s poslanko Šetinc Paškovo, veselo potepa po Afriki.

In kot, da to še ni vse bodo sedaj poskrbeli še za prenovo fitnesa na Gregorčičevi. Po poročanju Slovenskih novic naj bi namreč vlada nameravala obnoviti fitnes na Gregorčičevi. Ob takšnih informacijah je poslanec SDS mag. Branko Grims zapisal:Za nov Golobov fitnes denar je, za upokojence ga ni… To je vse, kar morate vedeti o tej vladi.”

Vir: Twitter