Uporabnik Twitterja z imenom zelo podobnim predsednici Državnega zbora svoje sledilce zabava s satiričnimi zapisi in komentarji na račun vlade

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Dejan Kaloh)

Uporabnik Twitterja je ustvaril profil, ki z imenom in priimkom zelo spominja na ime in priimek predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, na katerem svoje sledilce zabava s satiričnimi zapisi in komentarji na račun vlade. V preteklih dneh se je pojavil zapis: “Davke vam zvišujemo v vaše dobro. Da ne bo pomote.”

Na profilu je denimo zapisano tudi “Ponosna dolgoletna delilka pravice”, ter še nekatere druge izjave, ki kažejo, da bi lahko sicer šlo za lažni profil, saj mnogi izmed njih tudi zabavajo uporabnike družbenega omrežja. Kljub vsemu je potrebno povedati, da je predsednica DZ Klakočar Zupančičeva že v preteklosti “iskala pozornost” z nekaterimi svojimi dejanji, zato ne bi bilo nič nenavadno, če bi se morda skrivala tudi za takšnim profilom.

V preteklosti se je uporbnik/ca omenjenega profila s satiričnimi in sarkastičnimi izjavami tako lotil/la omenjene morebitne davčne reforme, predsednika vlade Roberta Goloba o covidu ter zdravljenju z morjem in soncem ter tudi neprimernega nastopa predsednike DZ na državni proslavi.

Vir: Nova24TV