Užaloščeni Roni Kordiš odrekel podporo RTV Slovenija in Eriki Žnidaršič, ker so želeli od ministric Golobove vlade izvedeti preveč!?

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Vse kaže, da dokler osrednji mediji in njim naklonjeni novinarji podpirajo vladanje Goloba s časovnicami in cilji, ti uživajo podporo nekaterih izrazito levo naravnanih ljudi v Sloveniji: Ko pričnejo Golobove ministre ali bog ne daj samega ministra preveč spraševati, to njihovo naklonjenost izgubijo in zlijejo ves “žolč” nad njih. Pri tem ni nobena izjema Roni Kordiš.

Za takšne vnete podpornike Golobove vlade kot je Roni Kordiš, so sedaj celo v oddaji Tarča šli predaleč v “vrtenje” delovanja njegove vlade. Tako je podporo mediju in voditeljici Eriki Žnidaršič odrekel podporo, ker je kot kaže želela preveč izvedeti od ministric Sanje Ajanovič Hovnik in Dominike Švarc Pipan. Zaradi takšnega poizvedovanja je Kordiš oddajo uvrstil bolj na program Nove24TV, saj po njegovo RTV Slovenija ne sme kritizirati dela trenutne vlade.

Ker je RTV Slovenija pričela kritizirati delo vlade bi ji Roni Kordiš odrekel tudi plačilo naročnine. Da Kordiš bi se odpovedal plačevanju naročnine RTV Slovenija, ker ne podpira Golobove vlade, ko je ista televizija 2 leti rušila vlado Janeza Janše, plačevanje naročnine ni bilo problematično za Kordiša. Dvojna merila!? Za konec pa je še moral uporabiti svoj “bogati” besedni zaklat in primitivizem.

Vir: Twitter