V Celju so se predstavili kandidati Slovenske demokratske stranke v 5. volilni enoti

Foto: SDS

Danes je v prostorih Občinskega odbora SDS potekala predstavitev kandidatov Slovenske demokratske stranke za državnozborske volitve v 5. volilni enoti. Vsi prisotni kandidati so se strinjali, da sta zadnji dve leti pod vlado Janeza Janše, kljub epidemiji Sloveniji prinesli velik uspeh, zato si kot izvoljeni predstavniki ljudstva želijo nadaljevati delo in so veseli, da lahko kandidirajo na listi SDS.

Slovensko demokratsko stranko bodo v 5. volilni enoti zastopali, podpredsednica SDS in državna sekretarja Jelka Godec, aktualna poslanca Franc Rosec in Lidija Ivanuša, nekdanji direktor Splošne bolnišnice Celje mag. Marjan Ferjanc, Damjan Muzel, Jožef Jelen, Simon Dobaj, Boštjan Konečnik, Stašo Lodrant, Alenka Helb in Dragica Sternad Pražnikar.

Po besedah Jelke Godec bodo v primeru izvolitve, kot poslanci zastopali program SDS, ki temelji na še dodatni davčni razbremenitvi in s tem posledično vzpostavitvi večje konkurenčnosti slovenskega gospodarstva. Program stranke SDS temelji tudi na ureditvi področja javnega naročanja v Sloveniji, ki ga je potrebno poenostaviti, hkrati pa vzpostaviti večjo transparentnost.

Izvoljeni predstavniki stranke SDS si bodo prizadevali še za ureditev zdravstvenega zavarovanja, dualnega šolskega sistema in čim hitrejše delovanje demografskega sklada.

Vir: SDS