V Domu upokojencev v Šmarju pri Jelšah pričel pomagati prostovoljec iz Kranja – tamkajšnji štab Civilne zaščite še vedno potrebuje prostovoljce

Foto: Občina Šmarje pri Jelšah

V Domu upokojencev je danes začel pomagati prostovoljec iz Kranja. Preko objav na spletni starni doma in družbenih omrežjih je ocenil, da bo njegova pomoč dobrodošla. Kontaktiral je štab civilne zaščite in danes prispel v Šmarje pri Jelšah. Po razgovoru v domu je po navodilih zaposlenih že začel s prostovoljnim delom. V domu bodo poskrbeli za njegovo nastanitev in prehrano.

Štab civilne zaščite še vedno potrebuje prostovoljce – zdravstvene tehnike, bolničarje, diplomirane medicinske sestre za pomoč pri negi in drugih zdravstvenih obravnavah oskrbovancev. Kontaktirajte štab na 041 441 227 ali [email protected].

Ob tem so se prostovoljcu in vsem ostalim zahvalili z besedami: “Kapo dol prostovoljcu iz Kranja! Kapo dol in velik poklon vsem, ki v teh zahtevnih in napornih dnevih neutrudno delajo. Hvala vsem, ki pomagate pri preprečevanju širjenja koronavirusa.”

M.I.