V Glasu upokojencev odgovarjajo Večeru: “Ker SD, Gibanje Svoboda in Levica sledijo Večeru na Twitterju so z njim povezani”

Upokojenci. (Foto: Pixabay.com)

Ko je v času Janeza Janše protestirala samooklicana civilna družba in so se shodov udeleževali člani različnih strank, je bila za večino medijev to še vedno civilna družba. Danes, ko je trenutna oblast tudi s pomočjo te tako imenovane civilne družbe prevzela oblast in protestirajo upokojenci zbrani v civilni družbi, pa je po mnenju istih medijev vse to povezano s SDS.

Kljub temu, da je vlada Roberta Goloba izredno zavarovana v svoj prav, da dela odlično za ljudi, se na različnih področjih kaže, da temu le ni tako. Visoka inflacija in dvig cen, na drugi strani pa neodzivnost vlade, sta na noge dvignila upokojence. Ti so se zbrali v Glasu upokojencev Slovenije, kjer so se odločili za protestni shod na katerem bodo opozorili, da je trenutna vlada pozabila na njih.

Takšno ravnanje je zmotilo tudi nekatere medije, ki civilni iniciativi pripisujejo povezanost s stranko SDS. Eden takšnih je tudi Večer, kateremu pa v civilni iniciativi konkretno odgovarjajo: “Nesramni Večer je o nas zapisal, da smo povezani z SDS, ker nam na twiterju sledi tudi Janez Janša. Torej je Večer povezan z SD-jem, Gibanjem svoboda, Levico itd, ker ti sledijo na twiterju tudi Večeru.”

Vir: Twitter