V Kozjem se je danes odvil pohod na Vetrnik v organizaciji OO SDS Kozje in SDM Kozje

Foto: Vanč Tegov

Danes se je pod organizacijo OO SDS Kozje in SDM Kozje odvil dogodek Pohod na Vetrnik.

Udeleženci dogodka so se najprej zbrali ob 10:30 uri v Športnem parku v Kozjem, kjer je bila odigrana nogometna tekma, v eni skupini so bili člani OO SDS/SDM Kozje, v drugi skupini pa predstavniki stranke SDS in SDM. Po nogometni tekmi so se zbrani podali na pohod na Vetrnik do Podlesnikove domačije, kjer je bil organiziran sprejem novih članov v stranko SDS s strani predsednika stranke Janeza Janše.

Foto: Vanč Tegov

Srečanje se je nadaljevalo v prijetno druženje, navzoče so nagovorili predsednik OO SDS Kozje Miloš Čepin, podpredsednik OO SDS Kozje Boštjan Prešiček, predsednik SDM Kozje Denis Žučko, predsednik Slovenske demokratske stranke in poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije Janez Janša ter poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije Anton Šturbej.

Na srečanju, ki je potekalo v neokrnjeni naravi Kozjanskega, je bilo govora tudi o prihajajočih volitvah za predsednika Republike Slovenije. OO SDS Kozje je predstavil program dela za obdobje 2022-2026, predstavili so se tudi kandidati za občinske svetnike v občini Kozje na prihajajočih lokalnih volitvah. Udeleženci srečanja pa vsekakor niso mogli tudi mimo pestrega aktualnega političnega dogajanja. Srečanje so zaključili s prijetnim druženjem in dobro glasbo.

Foto: Vanč Tegov

Predsednik SDS Janez Janša je v nagovoru izrekel zahvalo Kozjanskemu za dobro opravljeno v času volilne kampanje, kar se je pokazalo tudi z izvolitvijo Antona Šturbeja v državni zbor. Janša je še poudaril, da bo tudi jesen zahtevala veliko dela, saj prihajajo volitve za predsednika države in lokalne volitve.