V nekaj urah napad na LGBT klub v Ljubljani preplavil vse medije – Šarec, Fajonova, Brglez obsodili napad – so obsodili dejanje migranta in se odzvali brezupnemu klicu Slovenca kateremu je ukradel in razbil avto?

Foto: FB

Danes zjutraj, se je po zaprtju LGBT kluba Tiffany zgodil napad, in sicer skupina nasilnežev je razbila vhodna vrata in kot pravijo iz kluba so razbijali po hodniku in jih zmerjali. Pri tem ni bil noben poškodovan, policija pa je bila obveščena. Seveda takšno dejanje ni sprejemljivo, neverjetno pa je to, da že po dveh urah po objavi kluba Tiffany na Facebooku  lahko beremo o tem v medijih in na družbenih omrežjih. To je torej top današnja novica slovenskih medijev in politikov. Zanimivo je, da so se Marjan Šarec, Miran Brglez, Tanja Fajon, POP TV, Mladina in mnogi drugi takoj angažirali in obsodili dejanje. Ali so obsodili dejanje migranta, ki je ukradel avto Slovencu iz dvorišča in se z njim zaletel? Ali so obsodili vsa koruptivna dejanja, ki se zadnje čase dogajajo med njimi samimi?

Nedavno smo lahko brali o zapisu, prav tako na Facebooku, Slovenca, ki je zapisal, da se boji zaspati vsako sleherno noč, ker ne ve, kaj ga bo čakalo zjutraj. Dva migranta iz Maroka sta mu namreč odtujila avto in ga razbila zaradi neprilagojene hitrosti. “Zanima me če bojo tisti,ki to zagovarjajo in kateri so taki dobro zavarovali naše meje,zanima me če bojo tisti, ki nam lažejo da smo varni, da so meje zaščitene poravnali te stroške. Ne samo meni, temveč vsem, ki se jim je zgodila oziroma bo zgodila ta nevšečna situacija. Taki ljudje so v naši prelepi Sloveniji zaščiteni kot kočevski medvedi in zakon za njih ne velja isto kot za nas, ki bi bili mi sami procesirani zelo drugače za takšna kazniva dejanja”, je zapisal. Ali so se Šarec, Brglez, Fajonova na brezupen klic Slovenca? Seveda ne, oglasili pa so se na klic LGBT, oglasili so se na klic ilegalnega migranta Šamija. 

V rekordnih nekaj urah, se je oglasilo nekaj deset nevladnih organizacij, večina medijskih hiš, politiki, ki so “strogo obsodili” napad. Nekateri so celo pozvali, da se zberejo danes pred klubom in jim pokažejo podporo. A za Slovenca, ki ga je skrbelo, kdo bo poravnal škodo, ki so ga naredili migranti, se od naštetih ni zmenil nihče.

Več si lahko preberete tukaj: https://nova24tv.si/slovenija/v-nekaj-urah-napad-na-lgbt-klub-v-ljubljani-preplavil-vse-medije-sarec-fajonova-brglez-obsodili-napad-so-obsodili-dejanje-migranta-in-se-odzval-brezupnemu-klicu-slovenca-kateremu-je-ukradel-in-r/?fbclid=IwAR3gv099gaWvGXcR-MFBAX2B73JuY7Mij1Sq9ftGyvT2Wk2ZlXyVpNR0TSs .

 

Vir: nova24tv.si .