V okviru parlamentarne preiskovalne komisije pod predsedstvom Jelke Godec, “pritiski” tudi na dr. Blaža Mrevljeta – istočasno!

Foto: Blaž Mrevlje

Včeraj, ko so mediji poročali o tem kako je nekdanja direktorica Ljudske univerze Šentjur Jelka Godec, ki je danes predsednica preiskovalne komisije, ki preiskuje dogajanje na otroški srčni kirurgiji s svojim možem podpisala avtorsko pogodbo za predavanje njenega moža na omenjeni instituciji, je pošto prejel tudi njen strokovni sodelavec dr. Blaž Mrevlje.

Dr. Mrevlje, ki je z dr. Markom Nočem poskrbel, da so se cene žilnih opornic v UKC Ljubljana bistveno zmanjšale in tako poskrbel za prihranek v slovenskem zdravstvenem sistemu, tokrat sodeluje kot strokovni sodelavec preiskovalne komisije, ki jo vodi Jelka Godec, predmetna parlamentarna preiskovalna komisija razkriva vse več podrobnosti o anomalijah na vseh področjih v našem zdravstvu.

Tudi dr. Mrevlje si je za svoje delo in razkritja na parlamentarni preiskovalni komisiji “prislužil nenavadno nagrado”. S strani UKC Ljubljana je namreč prejel tožbo.

Foto: twitter Blaž Mrevlje

Uredništvo