V petek so bili policisti obveščeni o najdbi moškega trupla

Minuli konec tedna se je na območju Policijske uprave Celje zgodi osemintrideset prometnih nesreč. V petih prometnih nesrečah je pri udeležencih  prišlo do lažjih poškodb, v ostalih pa le do materialne škode. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti posredovali v dvajsetih primerih.
V petek 9. 3. 2018 so bili policisti obveščeni o najdbi moškega trupla v reki Savi, na območju Hotemeža. Identifikacija umrlega še ni znana. Tega dne so policisti na parkirišču pokopališča v Slovenskih Konjicah obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz avtomobila ukradel žensko torbico.
Pri kontroli prometa so v soboto zvečer v kraju Negonje policisti ustavili dve vozili. Voznika obeh vozil sta bila državljana Kosova, ki sta prevažala šest državljanov Turčije. Turški državljani so v Slovenijo vstopili ilegalno. Policisti so jih namestili v azilni dom, oba državljana Kosova pa so pridržali. Prav tako v soboto so policisti obravnavali tudi vlom v stanovanjski hišo, ki se je zgodil v Ojstriški vasi. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel srebrnike in zlatnik.
V nedeljo 11. 3. 2018 so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal na območju Slovenj Gradca. Storilec je odnesel dnevni izkupiček in z razbitjem okenskega stekla lastnikom povzročil še dodatno škodo.
M.I.