V svobodi tudi politiki segajo v višave? Ministrica Astra Vrečko postala ena najbolj ogroženih politikov na svetu, zato ne razkriva svojega dopusta?

Asta Vrečko. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Edvard Kadič)

Ob izjavah nekaterih ministrov in članov vlade Roberta Goloba se velikokrat zastavlja vprašanje, do kam vse so sposobni le ti s svojimi izjavami zaiti. Medtem, ko se je ministrica za kulturo Astra Vrečko v samo dveh mesecih že velikokrat izkazala, da ni ravno najbolj vešča dela, ki ga opravlja, tudi ob tokratnem pojasnilu svojega dopusta ni ravno presenetila.

Ministrica namreč za medije ni želela razkriti ničesar o svojem dopustu in to zaradi varnosti. Medijem ni želela niti sporočiti, kaj na splošno rada počne, ko je čas za počitniške izzive ali počitek.

“Slovenska ministrica Astra Vrečko, stranka Levica je očitno ena od najbolj ogroženih političark (politikov) na svetu…?!,” je ob tem zapisal novinar Bojan Požar.

Politični analitik Miran Videtič je ob tem sarkastično dodal: “Tisto noč je Astra sanjala, da je odšla dopust preživljat v Čavoglave, kjer jo je zalezoval #Thompson in od nje zahteval koncert v Mariboru. Od višine se zvrti.”

Vir: Twitter