V torek, 2. 7. 2019 so deležniki v enoti Mavrica Vrtca Anice Černejeve  izbrali izvajalca del, ki bo poskrbel za rekonstrukcijo centralne kuhinje. Za izvedbo del bo tako zadolžen izvajalec MIKA DOM, d.o.o..

Izvajalec del bo poskrbel za obnovo centralne kuhinje vrtca s pomožnimi prostori. Dela morajo biti po pogodbi končana v 40. dneh. Vrednost del ocenjujejo na 213.496,72 evrov. Z omenjeno sanacijo bo istočasno v sklopu projekta Energetska sanacija javnih objektov v Mestni občini Celje – javno zasebno partnerstvo poskrbljeno za energetsko učinkovito prezračevanje kuhinje. Prav tako bodo izvedeni nekateri drugi energetski ukrepi znotraj stavbe.

V času del bodo otroci enote Mavrica nameščeni v prostorih II. osnovne šole. Prav tako sedaj v šolski kuhinji omenjene osnovne šole pripravljajo vse obroke za otroke Vrtca Anice Černejeve in zaposlene. V času del bo spremenjen tudi prometni režim v okolici vrtca zato vse prebivalce in obiskovalce KS Slavko Šlander prosijo za razumevanje in se jim zahvaljujejo za razumevanje.

Vir: MOC