V Zavodu Iskreni poudarjajo: Dosedanjo uspešnost zavoda so osrednji mediji povsem prezrli, njihova histerija je posledica dejstva, da niso levičarska nevladna organizacija!

Foto: Twitter

V organizaciji Iskreni deluje skoraj sto prostovoljcev in prostovoljk, pomagajo blažiti stiske ljudi, v zadnjem času tudi psihološke stiske epidemije covida-19. Poudarjajo: »Medijski vihar je posledica dejstva, da je v Sloveniji povsem samoumevno, da javni denar za izvajanje programov na socialnem področju lahko dobijo le levičarske nevladne organizacije.”

Organizacija Zavod Iskreni je namreč v zadnjem času doživela pravi pogrom predvsem s strani večinskih medijev. Poudariti je potrebno, da omenjeni zavod nima marksistične ideološke podlage. V Zavodu Iskreni gre za skupnost, ki se ukvarja z nudenjem vrsto programov na področju “rednih individualnih, zakonskih in družinskih terapij” pa tudi druge sorodne programe. Dokler so bili deležni »miloščine« usmiljenih donatorjev, ni bilo vika in krika, ko pa so se v nekem trenutku pojavila še kakšna drugačna sredstva, ki so jih v izobilju deležne brezštevilne, marksistično obarvane nevladne organizacije, pa se je v medijskem prostoru razlegel vik in krik, v slogu: Le kako si drznejo, saj gre za katoliško organizacijo?

Nenazadnje je leva nevladno-politična-medijska sfera situacijo zlorabila še za obračun z uspešnim ministrom Janezom Ciglarjem Kraljem, kateri je eden od soustanoviteljev zavoda, z njimi pa v tem trenutku nima neposrednega stika.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: V Zavodu Iskreni so jasni: Histerija osrednjih medijev je posledica dejstva, da niso levičarska nevladna organizacija, dosedanjo uspešno dejavnost pa so povsem prezrli!