Vabljeni na obisk “Velikonočne tržnice” v Citycenter Celje vse do sobote 11. 4. 2020

Foto: Citycenter

Za dobro pripravo na praznične dni so z današnjo otvoritvijo „Velikonočne tržnice“ poskrbeli v celjskem Citycentru. Od srede, 8. aprila, do sobote, 11. aprila 2020, bo na nakupovalni ulici pred blagajnami prodajalne Megamarket Interspar dišalo po domačih dobrotah, so zapisali v izjavi za javnost.

Lokalni ponudniki domačih dobrot lahko na velikonočni tržnici ponudijo svoje pridelke in izdelke. Na voljo so suhomesnati izdelki gospe Danice Gajšek, mesni izdelki s kmetije Balon, aronija in izdelki iz aronije z Ekološke kmetije Črni dragulj, ekološki domači pridelki z ekološke kmetije Čadej Karl ter nepogrešljive potice in keksi, ki so jih spekli v celjski Rolci.

Foto: Citycenter

Pri obisku velikonočne tržnice in nakupovanju je poskrbljeno tudi za varnost prav tako organizator ravna skladno s preventivnimi ukrepi, za kar skrbijo redarji. Poskrbeli so tudi za razkuževanje rok. Pri obisku tržnice je obvezna uporaba zaščitnih mask in rokavic. Za vse obiskovalce Citycentra Celje pa so pri vhodih v nakupovalno središče na voljo tudi razkužila.

V nedeljo in ponedeljek, 12. in 13. aprila, bo nakupovalno središče zaprto. „Kljub temu, da druženja v širšem družinskem krogu in s prijatelji trenutno niso možna, verjamem, da bomo praznični čas preživeli kar najlepše s svojimi najbližjim,“ je ob otvoritvi velikonočne tržnice povedala center managerka Darja Lesjak.

M.I.