Včeraj na celjskih cestah kar trije udeleženci v cestnem prometu hudo poškodovani

Foto: pixabay.com

Včeraj zjutraj so policisti na lokalni cesti v Predelu, na območju Šmarja pri Jelšah, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je hudo telesno poškodoval 74-letni voznik osebnega vozila. Nesreča se je zgodila, ko je na omenjeni cesti 74-letni voznik zaradi poledenele ceste z osebnim vozilom zdrsnil z vozišča na travnik, kjer se je njegovo vozilo prevrnilo. Na omenjenem odseku se je včeraj zaradi poledenelega vozišča zgodila še ena nesreča, v kateri je vozilo prav tako zdrsnilo z vozišča, vendar se je le-ta k sreči končala z materialno škodo.

Na Cesti talcev v Velenju se je včeraj 71-letni kolesar nepravilno vključeval v promet, ko je vanj trčil 68-letni voznik osebnega vozila. s Policijske uprave Celje so še sporočili, da je 68-letni voznik vozil z neprilagojeno hitrostjo. Pri trčenju se je kolesar hudo telesno poškodoval.

Nekaj minut pred 19. uro so policisti v Vrbnem obravnavali še tretjo nesrečo, v kateri je udeleženec utrpel hude telesne poškodbe. Omenjena nesreča se je zgodila, ker je 22-letna voznica osebnega vozila vozila preblizu desnega roba vozišča in je pri tem trčila v 51-letnega kolesarja. 51-letni kolesar, ki je vozil proti Šentjurju svojega kolesa zadaj ni imel osvetljenega. Pri trku je kolesar utrpel hude telesne poškodbe.

M.I.