Včeraj poslanec Marko Bandelli na Twitterju med drugim tudi: Kovšca, pa toži me, res me ne zanima. Ti si tak kreten, da ga nimaš para. Sramota Državnega sveta RS.

Foto: Twitter

Včeraj je preko družbenega omrežja Twitter zaokrožil zapis poslanca iz vrst SAB Marka Bandellija: “Kovšca, pa toži me, res me ne zanima. Ti si tak kreten, da ga nimaš para. Sramota Državnega sveta RS. Politično pristranska oseba, ki nisi dorasel funkcije, ki ti je bila dana, tudi hvala meni. Prevzamem vso odgovornost za te izjave.”

Poslanec Marko Bandelli se je s tem zapisom vmešal v dialog med generalnim sekretarjem SAB Jernejem Pavličem ter predsednikom Državnega Sveta RS Alojzem Kovšco.

V petek je raziskovalni novinar Bojan Požar razkril, da več poslancev v zadnjem času kot po tekočem traku dobiva elektronska sporočila domnevne 70-letne upokojenke z imenom “Slavica Purič“, ki udriha čez premierja Janeza Janšo in stranke SDS, SMC, NSi in DeSUS. Medtem pa hvali opozicijo in dodaja članke, ki so kritični do vlade in vladne politike.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV

Uredništvo