Včeraj veliko dela za policiste Policijske uprave Celje

Fotografija je simbolična. Foto: Pixabay

Na območju Policijske uprave Celje sta se včeraj, dne 14. 3. 2018 zgodili dve nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. Do prve nesreče je prišlo, okoli sedme zjutraj, ko je voznik osebnega vozila v Dravogradu zbil peško. 46-letna peška je izven prehoda za pešce, nenadoma prečkala vozišče in zato je voznik osebnega vozila z desnim ogledalom trčil vanjo. Peška je padla in se pri padcu hudo telesno poškodovala.  Druga prometna nesreča se je zgodila na parkirišču ene od trgovin v Rogatcu, ko je 60-letni voznik, hrvaški državljan, pri vzvratni vožnji trčil v 85-letno peško. Peška  je pri trčenju utrpela hude telesne poškodbe.
V Breznem, na območju Policijske postaje Laško, so včeraj policisti 17-letnemu vozniku zasegli neregistrirano kolo z motorjem. Voznik je vozil tudi brez ustreznega vozniškega dovoljenja. Velenjski policisti so včeraj na Stantetovi ulici v Velenju, obravnavali vlom v kolesarnico stanovanjskega bloka. Neznani storilec je ukradel žensko kolo, znamke Dema, vredno okoli 200 evrov.
Včeraj zvečer,  so policisti obravnavali tudi vlom v ograjen skladiščni prostor podjetja v Šentlenartu. Neznani storilci so z ročnim viličarjem na parkirišče pred zgradbo pripeljali večji cepilnik drv in ga naložili v vozilo. Med vožnjo je storilcem cepilnik drv padel iz vozila, ki ga je kmalu po poskusu tatvine, našel zaposleni. Storilci so se s kraja odpeljali. Danes ponoči je neznanec v Velenju, skozi vhodna vrata, vlomil v gostinski lokal. Iz lokala je ukradel večjo količino cigaret.
M.I.