Včeraj z grafiti tarča neznancev poslanec SDS Franci Kepa

Foto: demokracija.si

Včeraj, ko so poslanci v DZ obravnavali poročilo vlade o nabavi zaščitne opreme, so neznanci popisali hišo in dvorišče poslanca SDS Franca Kepe in sicer z dvema grafitoma “Krvava narava” in “korupcija”. V tem primeru gre za podobna dejanja kot so se dogajala v vstajniških časih konec leta 2012 in začetek leta 2013, ko so nepridipravi na domovih grozili mariborskim mestnim svetnikom in obešali lutke na dravskem mostu.

Poslanec Slovenske demokratske stranke Franci Kepa je bil danes žrtev vandalizma. Njegov dom v Trebnjem je namreč postal tarča nepridipravov, ki so mu z rdečim sprejem popisali fasado hiše ter tla dvorišča. Po naših podatkih je policija že obveščena in raziskuje ozadje dejanja.

Poslanec Slovenske demokratske stranke pa ni prvi, ki se je soočil z nestrpnimi zapisi, kot kaže svojih ideoloških nasprotnikov. Protestniki te dni namreč stopnjujejo grožnje in redno grozijo s smrtjo premierju Janezu Janši in sicer z napisi “smrt janšizmu”, napis pa so pred tem celo promovirali na javni RTV. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da gre za  kazniva dejanja, ki jih mora policija obravnavati skrajno resno.

Vir: Demokracija