Verjeli ali ne, celo Jože P. Damjan Golobovo vlado označil kot kaos nesposobnosti!?

Če je še ob koncu leta 2022 velika večina levo usmerjenih takšnih ali drugačnih strokovnjakov ali nestrokovnjakov o Robertu Golobu govorila kot predsedniku vlade, ki lahko vodi Slovenijo, je konec leta 2023 prinesla drugačno sliko. predvsem pa je to realna slika in sicer, da Robert Golobo ne pelje Slovenije v gspodarski razvoj, ampak izključno propad. Tako je danes mogoče slišati nezadovoljstva s strani denimo ekonomista Maksa Tajnikarja in celo Jožeta P. Damjana.

Seveda nekateri mediji temu še vedno nasprotujejo in slabo vodenje države pripusujejo strahu pred Janezom Janšo. kljub temu, da ima Globova koalicija v Državnem zboru 53 glasov, je Janko Lorenci v Mladini prepričan, da je za takšn politiko kriv Janez Janša. Po njegovem se politika in gospodarstvo ne moreta premikati, ker jih je strah, da bi državo prevzel Janez Janša. Pri tem pa je Lorenci verjetno pozabil, da je bila Slvenija v času vlade Janeza Janše na drugem mestu po gospodarski uspešnosti preboja iz krize, danes pa je 20, ko vlado vodi Golob.

Da je Golob dejansko nesposoben voditi vlado ob tem sedaj opozarja celo Jože P. Damjan, hkrati pa je prepričan, da to potem omogoča, da Janez Janša pride na oblast. “Ljudje si želijo učinkovitih politik, služb, nizkih davkov, ne pa kaosa nesposobnosti in notranjih nesoglasij ter zviševanja davkov, kar pride z levosredinskimi koalicijami. Demokracija je super, vendar se z njo ne da nahraniti otrok, plačati položnic in vrtca, si privoščiti dopusta ali kupiti doma.” S temi besedami je Jože P. Damjan opisal trenutn vlado, ki jo imamo v Sloveniji.

Vir: X