Verjeli ali ne, Robert Golob na srečanje EU peljal tudi Tino Gaber! Te “norosti” naj bi zabavale celo Hrvaško?

Foto: X Andrej Plenkovič

Kot se je izrazil politični analitik Edvard Kadič je predsednik vlade Robert Golob popolnoma izgubil kompas, ob tem pa še Kadič rad doda, da smo trenutno priča “ladji norcev”. Kljub temu, da se je premier znašel pod plazom kritik o domnevnih zasebnih letih na račun davkoplačevalcev, se za to nič kaj ne zmeni in tokrat na dvodnevno srečanje predstavnikov EU pelje (partnerko, ljubico?) Tino Gaber.

Obnašanje in poteze Roberta Goloba so povsem v nasprotju z nekakšno demokracijo, ki so jo želi oziroma jo želi predstaviti ljudem. Namreč zelo nenavadno je, da se na srečanje z njim pelje nekdo iz zasebnega življenja (ljubica, partnerka?). Zanimivo pa da je takšno potovanje razkril hrvaški premier Andrej Plenkovič. Ob tem se novinar Mirko Mayer sprašuje, če gre Gabrova s predsednikom pelje malo po nakupih.

Andrej Plenkovič je namreč objavil fotografijo na kateri so v letalu na poti v Grenado on osebno, Robert golob in Tina Gaber. Mayer ob tem dodaja, da je blizu virov HDZ prejel informacijo, kako Plenkovič vztraja pritovrstnih objavah, saj se že na Hrvaškem smejijo takšnim potezam, ki jih počne Robert Golob.

Vir: X