Vid Mlakar v pogledu iz Švice: “Pred 30 leti je šlo za Slovenijo, danes gre za svobodo”

Zastava Slovenije | Avtor Ministrstvo za finance

Pred nekaj več kot letom dni, ko je moral zapustiti vrh državnega podjetja je današnji premier žugal kako imamo v Sloveniji fašizem. In to kljub temu, da je Slovenija po krizi izhajala kot ena najbolj uspešnih držav, država pa se je uspešno borila proti višanju cen na različnih ravneh družbenega življenja.

https://twitter.com/VidMlakar/status/1665817201331302400?s=20

Danes premier, takrat kandidat za novega predsednika nove stranke je ljudi hitel prepričevati kako je potrebno državo in državljane osvobodite te po njegovem diktature. Vendar kot kažejo danes dejanja se dogaja ravno tisto, kar so očitali drugim. Enega od zadnjih “skalpov”, ki jim ga je uspelo pridobiti je nacionalna RTV Slovenija.

Glede leto dni trajajočega mandata je izredno dobro opisal Vid Mlakar, ki živi v Švici in je prepričan, da je pred 30 leti šlo za Slovenijo, danes gre pa za svobodo. “V Sloveniji padajo še zadnji glasovi, ki niso “na liniji” z vlado. Pred 30 leti je šlo za Slovenijo, danes gre za svobodo. Ključ do prave svobode pa je ekonomska svoboda. Samo ekonomska svobodo zagotavlja, da se ljudje ne samo-cenzurirajo zaradi ekonomskega preživetja,” je zapisal Vid Mlakar.

Vir: Twitter