(Video) Aleksander Reberšek: “Od predvolilnih obljub koalicije bomo dobili 30 tisoč dni do specialista in 30 stanovanj”

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Predvolilne obljube vseh treh koalicijskih strank – Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov in Levice, so se kaj kmalu po izvolitvi “sesule” v prah. To nenazadnje kaže, da je od nastopa vlade Roberta Goloba minilo že več kot dvesto dni in ljudje še vedno ne pridejo v 30 dneh do specialista, prav tako z novo vladno ekipo razlagajo, da nič ne bo s 30 tisoč stanovanj.

Stranka SD je pred volitvami obljubljala vse 30 dni do specialista. Kljub temu, da je od njihove vlade minilo že več kot 200 dni, kar je 6 krat od 30 dni, ljudje še vedno nerazumno dolgo čakajo na specialistične preglede. Še več, kot kažejo dogodki v javnem zdravstvenem sistemu smo vse bližje popolnemu kolapsu.

Stranka Levica je pred volitvami obljubljala 30 tisoč stanovanj in kako imajo lopate že pripravljene. Z novo ministrsko ekipo, ki jo sestavljajo tudi predstavniki Levice so se številke popolnoma spremenile, saj se obljublja 5 tisoč stanovanj do konca mandata in nato vsako leto 3 tisoč stanovanj.

Ob vsej takšni politiki vladajoče koalicije je poslanec NSi Aleksander Reberšek zapisal: “Tanja Fajon je napovedala 30 dni do specialista, Luka Mesec pa izgradnjo 30.000 novih stanovanj. Dobili bomo 30.000 dni do specialista in 30 novih stanovanj. Takole vam lažejo.”

Vir: Twitter