(Video) Alenka Bratušek vidno nervozna ob besedah Tatjane Bobnar, da je volitve razumela kot poziv k drugačni politiki – sedaj pomembno samo, da pride do ministrskega položaja?

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Davorin Kopše)

Poslanci so se seznanili z odstopom notranje ministrice Tatjane Bobnar, ki je svoj položaj zapustila potem, ko ni popustila pritiskom predsednika vlade Roberta Goloba. Ob tem so kamere večkrat ujele “propadlo” političarko Alenko Bratušek, kateri so volivci izmerili priljubljenost, kako je nervozna in se ne strinja z navedbami predsednika vlade Roberta Goloba.

Ob predstavitvi razlogov za svoj odstop je Tatjana Bobnar v vidno zadrego spravila Alenko Bratušek, ko je navajala, da je rezultat volitev razumela kot poziv k drugačni politiki. Spomladi so namreč volivci nekaterim politikom pokazali, da jih ne želijo za svoje predstavnike, a jih je vseeno pod svoje okrilje vzel Robert Golob. ena takšnih je tudi Alenka Bratušek.

“Posebna pozornost velja mimiki Alenke Bratušek. Še malo in bo ministrica. To bo šele ples,” je ob tem zapisal Janez Janša.

V nadaljevanju je mogoče iz obrazne mimike Alenke Bratušek ob nastopu premierja Roberta Goloba razbrati, da ni ravno zadovoljna z delom vlade in so v ozadju samo osebni interesi. Ko je Golob predstavil stališče, da so bili vsi zadovoljni z delom ministrice Tatjane Bobnar, je Alenka Bratušek vidno kazala nezadovoljstvo.

Vir: Twitter