(Video) Aleš Hojs: “Gospod Medved, ker v 58 tednih gospoda Jenulla niste prepoznali kot organizatorja, bom jaz dal v nedeljo za mašo, za vašo zdravo pamet”.

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs. (Foto: Nova24TV)

Včeraj sta se na POP TV soočila notranji minister Aleš Hojs in poslanec LMŠ Rudi Medved. Kot je povedal Hojs je skrajni čas, da začnejo organizatorji protestov plačevati stroške, ki jih ima Policija z varovanjem neprijavljenih shodov.

Minister je povedal, da so bili doslej vsi petkovi in sredini protesti neprijavljeni. Kot izhaja iz nastopov opozicijskih poslancev, se jim takšno postopanje zdi popolnoma normalno, kljub temu da s tem nastajajo stroški, ki jih plačujejo davkoplačevalci. V luči tega je minister Hojs napovedal, da je zadnji čas, da stroške varovanja prevzame organizator protestov.

Kot izhaja iz izvajanja Rudija Medveda LMŠ v opoziciji ne prepoznajo organizatorja neprijavljenih shodov. Hojs je ob tem izrazil obžalovanje, da Medved v 58 tednih kot organizatorja ni prepoznal Jaše Jenulla. Hojs je ob tem dodal: “Potem bom jaz v nedeljo dal za mašo, za vašo zdravo pamet”.

Vir: E-maribor