Ali je tudi predsednik Državnega zbora Igor Zorčič vse bolj obupan? Sedaj že NSi in SMC poziva k izstopu iz koalicije, ker naj bi bilo predsedovanje polno škandalov!

Foto: Facebook

Kot vse kaže so, imeli včeraj poslanci iz poslanske skupine nepovezanih poslancev svoj dan. Med tem, ko je Janja Sluga objavila, da poslanci ne bodo podprli kandidata za ustavnega sodnika prof. dr. Roka Svetliča, je zvečer svojih “pet minut” slave dobil predsednik Državnega zbora Igor Zorčič.

Zorčič je seveda povedal, da predsednik vlade ne bi smel dajati takšnih izjav, ker naj bi po njegovem s tem žalil evropske poslanke in poslance. Sam je celo mnenja, da bi morala SMC in NSi izstopiti iz koalicije zaradi twitov predsednika vlade Janeza Janše. Tako je prepričan, kljub dejstvu, da se je izkazalo, da tudi odprava EU ni odkrila nobenih posebnosti v Sloveniji.

Njegovo nadaljnje navajanje je šlo v smeri, da Slovenija naj predseduje Evropski uniji, če že predseduje, saj mora to storiti, vendar naj bi bilo to predsedovanje polno škandalov. Zorčič je še mnenja, da si bomo po predsedovanju želeli, da bi potekalo povsem drugače, kot je.

Tukaj je zagotovo na mestu vprašanje: Kdo bi si želel, da bi potekalo predsedovanje drugače? Tisti, ki bi si želeli predsedovati, ampak so zaradi nezmožnosti sodelovanja obupali sami nad sabo.

Njegov odziv lahko vidite na Twitter računu uporabnika  Studio City.

 

Vir: Twitter